képeslapküldés  
képeslap kezdőlap | képeslap megtekintése | elfelejtette a kódot?
Válassz egy képet és küldd el képeslapként!
Keresés szó:
[ bővített keresés ]
Kategória keresése:
navÖsszes kategória
navállatos képeslapok
navszületésnap képeslap
navrajzfilm hősök
navünnepi képeslapok
navgratulálunk, kívánság
navországok, városok
navvirágok
navvicces képeslapok
navtájak képeslapok
navszerelem, barátság
navegyéb
navValentin napi képeslapok
navmunka, főnökös képeslapok

Dotecard.com Felhasználási feltételek:

A Dotecard.com üzemeltetője az
EduWork.hu Kft.
2000 Szentendre Nap utca 12
info [kukac] dotecard [pont] com


A dotecard.hu szolgáltatásának igénybevételével kijelented, hogy a Felhasználási Feltételekben foglaltakat tudomásul veszed és betartod, a szabályzat figyelmetlen olvasása nem mentesít annak betartása alól! A Szolgáltató (továbbiakban: dotecard.com) semmiféle felelősséget nem vállal a felhasználók által elküldött képeslapok tartalma tekintetében!

Tilos a hatályos jogszabályokba ütköző tevékenységet végezni, szerzői jogokat sértő tartalmú anyagot továbbküldeni!

Dotecard.com jogosult a szolgáltatás teljes területén tetszőleges formában és méretben hirdetéseket elhelyezni.

Kijelentem, hogy az általam igénybevett képeslapküldő szolgáltatás során továbbított tartalomért teljes büntetőjogi felelősséggel tartozom, az ebből származó esetleges jogi következményekért dotecard.com-ot semmiféle felelősség nem terheli. Ezennel elfogadom, hogy dotecard.com a szolgáltatás teljes területén tetszőleges formában és méretben hirdetéseket jelenítsen meg az általa meghatározott tartalommal. Hozzájárulok, hogy a dotecard.com előzetes hozzájárulásom nélkül letiltsa a felhasználást az oldalon, amennyiben jelen Szabályzatot megszegem! Hozzájárulok, hogy a szolgáltatást üzemeltető Dotecard.com. alkalmi jelleggel hírlevelet küldjön számomra, mely szolgáltatást bármikor lemondhatom. A lemondás nem érvényes az igénybevett szolgáltatáshoz szigorúan kötődő tájékoztató jellegű levelekre (pl. karbantartás, figyelmeztető levél, stb.)

Jogi állásfoglalás:

A dotecard.com semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és, különösen, a dotecard.com nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, az oldal tartalmának törléséből eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

dotecard.com fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.Nézz vissza minden nap! Naponta új vicces és érdekes képeslapokkal frissülünk!

[ GZIP Enabled ]    
isite toplista